Проблемні питання впровадження HACCP в закладах освіти

18 лютого 2022 року спеціалістами відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Новопсковського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області проведено нараду з представниками відділу освіти Білолуцької селищної ради, директорами, медичними працівниками, кухарями та особами, відповідальними за організацію харчування дітей в закладах освіти Білолуцької селищної ради. На заході обговорили проблемні питання впровадження HACCP та шляхи їх вирішення. Надали рекомендації щодо:

  • аналізу небезпек і проведення поетапного контролю над усіма етапами приготування страв і продуктів харчування, починаючи від приймання сировини на склад і до моменту подачі готової страви;
  • повне усунення або зведення до допустимого мінімуму небезпечних факторів;
  • ведення документації;
  • типові помилки, що допускаються при впровадженні системи HACCP у закладах освіти.

Присутні мали змогу отримати відповіді на свої запитання та практичні відомості від спеціалістів Новопсковського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області та колег.

Приймальня
(06452) 6-80-15
Номер для звернень
+380972122613
Цілодобова Гаряча лінія (Call-центр)
(044) 364 77 80
Електронна пошта
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Графік роботи: пн-чт 8:00-17:00, пт 8:00-15:45
Обідня перерва: 12:00-12:45